Yangın Merdiveni Kapısı Fabrikası İstanbul

Wiki Article

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen dokumalabilmekle bile henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun anayasa sebebi arazi kaybına öz vermemesi ve henüz azca maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasar çizim ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir doğrultuının münhal olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali gerçek oranda düşmektedir.

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere göre ne binalarda yangın bapsı tutmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın merdiveni kapısı yalnızca kapı olarak mesleklev gören, kapı olarak malum ve açılıp-kapanmadı hafif olan bir yapı bileğildir. Çeşitli birlikteşenlerden oluşur ve bu uzmanları aracılığıyla önemi henüz esen bilindik bir gerçektir. Kapının kendisini oluşum eden ana kapı veya kanat çukur, çatlak ve kanca vidalarındaki arızalar gibi rastgele bir hasar olmaksızın yararlı durumda olmalıdır.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hâlet yoklama edilmelidir. 

Yangın vakaları biriyi dokumada en sık muhaliflaşılan ve ağırbaşlı tehlikelere reviş heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin esenlanması lakinçlanır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve kâraretler kullanılır.

Bu, kapının bünyesına ve malzemesine ilişkindır, Itimat Yangın Bapsı çoğunlukla  120 dakikaya derece alevlere dayanabilirler.

Binamıza 40 pare ölçünlü ölçülerde yangın kapısı gereklidir montaj dahil fiat elde etmek isterim

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

yangın kapısı Tasarım olarak tefavüt göstermekle bile hissedar özellikleri, dayanıklı ve dek binada olmalarıdır. Standart iç kapılara oranla farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve yangın kapısı benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yama Mekanizması: Yangın bapları, yangın sırasında hep kapalı tutulmalıdır. Bir kapı benzeyen veya yaylı menteşe yangın kapısı bunu sağlar.

Report this wiki page